VOLIM, VOLIM, VOLIM, VOLIM, ŽENE…: Pojavila se snimka vrućeg poljupca Marije Šerifović…

Srbijanska pjevačica je samo jednom u životu predstavila svog momka, a onda je priznala da voli žene

  • Estrada

  • 24. Jan. 2020  

  • 0

Srbijanska evrovizijska pobjednica Marija Šerifović svoj privatan život krije od medija, ali je prije desetak godina cijelom svijetu pokazala jednog dečka.

O seksualnom opredjeljenju pjevačice već godinama kruže razne glasine. I dok su mnogi tvrdili da je naklonjena istom spolu, pjevačica je to godinama demantovala. Međutim, oduševila je javnost kada je hrabro u svojoj autobiografiji "Ispovest" priznala da ima sklonosti i ka ženskom polu.

Ipak, iako pjevačica rijetko govori o svojoj privatnosti, ona je 2008. godine bila toliko sretno zaljubljena da je svima priznala svoju ljubav sa crnogorskim pjevačem Slavkom Kalezićem, a na internetu su se pojavile fotografije na kojima se strasno ljube.

Marija i Slavko su svoju vezu započeli nakon Marijine pobjede na Evrosongu 2007. godine. Pjevački par bio je u sretnoj vezi, ali je ona potrajala svega nekoliko mjeseci.

"Moram da se fokusiram na posao i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala", rekla je Marija za Story nakon raskida.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...