USPJEH ZAGARANTOVAN: Reprezentaciju BiH predvodit će VELEŽOVCI; Evo imena Bajevićevih pomoćnika

Tri Mostarca Dušan Bajević, Adnan Čustović i Slaven Musa, sjedit će na klupi nogometne selekcije Bosne i Hercegovine.

  • Sport

  • 24. Jan. 2020  28. Jan. 2020

  • 1

Sva trojica su igrala za Velež, istina u različitim vremenskim periodima, ali jasno je da su „rođeni“ poveznica između spomenute trojice.

Imena pomoćnika na klupi bh. tima trebao bi sutra, na pres konferenciji u zgradi N/FSBiH, potvrditi i selektor naše selekcije Dušan Bajević, koji je, dane nakon imenovanja, proveo razgovarajući sa pojedinim igračima, ali i sa kandidatima za mjesta pomoćnika.

alt

Izbor je pao na Veležovce/Mostarce, Čustovića i Musu, koji je već angažovan kao selektor U19 reprezentacije BiH.

„Trebao bih“, bio je kratki odgovor Adnana Čustovića, na naš upit da li će biti sutra predstavljen kao pomoćnik Dušana Bajevića

alt

I Čustović i Musa će prisustvovati sutrašnjoj pres-konferenciji, gdje će Bajević vjerovatno dati odgovore na nekoliko pitanja koja se proteklih sedmica spominju u javnosti. Jasno je da je dogovor sa Senadom Lulićem potvrđen i da se kapiten Lazija stavio na raspolaganje stručnom štabu, ali ostaje nejasno kako su protekli razgovori sa Ognjenom Vranješom.

Bajević želi ovog igrača u A selekciji, ali medijski istupi defanzivca AEK-a, ne sviđaju se čelnicima N/FSBiH, koji su pak dali zeleno svjetlo novom selektoru da pozove sve igrače na koje računa. Naravno, treba voditi računa i o navijačima, koji već odavno ne žele Vranješa u ekipi, pa će svakako biti zanimljivo čuti odgovor Bajevića, koji svojom autoritativnom pojavom, ali i znanjem, ulijeva nadu da će od igračkog kadra sa kojim BiH raspolaže, izvući najbolje, odnosno plasirati se na Euro.

(Hayat.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...