VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U SRBIJI: Uhapšen državljanin Bosne i Hercegovine...

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici

  • Hronika

  • 25. Jan. 2020  

  • 0

Policija je u Sremskoj Mitrovici zaplijenila 15 kilograma marihuane i zbog trgovine drogom uhapsila četiri osobe, među kojima je i državljanin BiH.

 

Uhapšene su osobe čiji su inicijali P. T. iz Beograda, B. B. i D. B. iz Rume i državljanin BiH S. T. (36), saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

U vozilu, koje su koristile osumnjičene osobe, pronađeno je 10,5 kilograma marihuane, upakovane u 33 paketa, a pretresom kuće jednog od osumnjičenih otkriveno je još četiri i po kilograma marihuane i 450 grama amfetamina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...