BRUKA I SRAMOTA: Dok se cijeli svijet opraštao od Kobea Bryanta ljudi kojima je dao sve dotakli su dno...

Tragična vijest o smrti Kobeja Bryanta sablasnila je sportski svijet. Jedan od najvećih košarkaša svih vremena izgubio je život u helikopterskoj nesreći u Los Angelesu, a imao je tek 41 godinu.

  • Hronika

  • 27. Jan. 2020  27. Jan. 2020

  • 1

Dok su se brojne NBA zvijezde na Twitteru opraštale od velikog Kobeja, a neke od njih, poput Paula Georgea, zvale su da se zaustavi igranje cijele lige.

Quit playing

— Paul George (@Yg_Trece) January 26, 2020

No, to se nije dogodilo. Sinoć odigrane utakmice počele su u najavljenom terminu iako je svima bilo jasno da se nikome ne igra. Prva utakmica na rasporedu bila je ona između Denvera i Houstona, a veteran Tyson Chandler, koji je utakmicu počeo na klupi, jednostavno nije mogao suspregnuti suze:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...