DA LI JE MOGUĆE?: Srbin stiže na Nou Camp!

Dušan Tadić, srpski fudbaler koji nastupa za Ajax, mogao bi da postane novi član katalonskog giganta Barcelone.

  • Sport

  • 28. Jan. 2020  28. Jan. 2020

  • 0

Barcelona je u posljednje vrijeme ostala bez dva igrača pošto su izgubili trku za Erlinga Brauta Haalanda i Bruna Fernandesa od Borussie Dortmund i Manchester Uniteda.

Ipak, nova transfer bomba bi mogla da odjekne pošto se navodi da bi srpski vezista Dušan Tadić mogao da se preseli na "Camp Nou" i obuče dres Barcelone.

Ovu informaciju prenio je poznati italijanski fudbalski novinar Gianluca Di Marzio, koji ističe da su čelnici Barcelone već uspostavili kontakte sa Tadićevim agentima kako bi saznali da li je transfer realan.

Štaviše, Di Marzio prenosi da će Tadićev agent već u srijedu otputovati u Kataloniju na pregovore.

Tadić je naravno više nego sretan u Amsterdamu, nedavno je potpisao dugoročan ugovor sa Ajaxom i ukoliko bi do transfera došlo vjerovatno bi Barcelona morala da "zavuče ruku u džep".

Dušan Tadić ima 31 godinu i njegov nekadašnji saigrač Frenkie de Jong već je član Barcelone.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...