FEDERER OTKRIO ŠTA MU SE DOGODILO ZA VRIJEME MEČA S ĐOKOVIĆEM: "Strašno je to što sam morao proći"

Đoković, inače sedmerostruki pobjednik prvog Grand Slam turnira u sezoni će se u nedjelju (9.30 sati) za svoj osmi naslov boriti protiv pobjednika polufinalnog dvoboja Austrijanca Dominica Thiema i Nijemca Alexandera Zvereva.

  • Sport

  • 30. Jan. 2020  30. Jan. 2020

  • 0

Ozljeda ga je ograničila

Federer je u meč ušao fizički nespreman, a tijekom igre morao je zvati medicinski time-out kako bi dobio liječničku pomoć.

“Igrao sam da ne izgubim, jasno. Trudio sam se svesti poene ne minimum udaraca. Vraćao sam lopticu jako dobro u početku, no nisam uspio dobro servirati, zbog toga mi je žao“, rekao je Federer nakon meča te opisao kako se osjećao na terenu.

“Danas je bilo strašno kroz što sam morao proći. Imao sam tri posto šanse da pobijedim, izašao sam na teren i dobro otvorio meč. Nikad se ne zna, moram probati, ali kad sam shvatio da ne ide i da nema ništa od iznenađenja, bilo je baš teško”, rekao je nakon meča Federer.

Đoković, inače sedmerostruki pobjednik prvog Grand Slam turnira u sezoni će se u nedjelju (9.30 sati) za svoj osmi naslov boriti protiv pobjednika polufinalnog dvoboja Austrijanca Dominica Thiema i Nijemca Alexandera Zvereva, koji je na rasporedu u petak (9.30 sati).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...