ZA SVE JE KRIV JEDAN VIDEO: Slavna manekenka se pohvalila rješenjem za svoje prevelike grudi, a onda…

Britanska se manekenka našla na udaru fanova zbog prevelikih grudi

  • Show

  • 31. Jan. 2020  31. Jan. 2020

  • 0

Ashley James je na Instagram "storyju" podijelila video na kojem se vidi kako joj asistentica trakom lijepi bujne grudi, jer se haljina odabrana za događaj ne može nositi s grudnjakom.

Ashley se pohvalila kako je konačno riješila problem koji muči mnoge djevojke sa velikim grudima, no ubrzo su stigle salve kritika.

"Pisali su mi da se ponašam kao klinka, da izgledam 'staro', da ne priliči mojim godinama da pokazujem grudi, da je to grozno... Ja imam 32 godine. I ponosna sam što mi grudi i dalje izgledaju super. Idite, meditirajte, riješite svoj život tako da se ne morate baviti mojim", napisala je manekenka.

"Znam s čime se suočavaju djevojke s velikim grudima, i nastaviću s njima da dijelim svako dobro rješenje koje pronađem", dodala je ona.

Izvor: Instagram 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...