OVO JE NEVJEROVATNO: Iranci su prevazišli sami sebe, kraj Teherana otkrivena najveća fabrika u kojoj se proizvode NAJMRŽE STVARI NA SVIJETU..

Fabrika se nalazi u gradu Khomein, jugozapadno od Teherana,

  • Šareni svijet

  • 31. Jan. 2020  31. Jan. 2020

  • 0

U najvećoj iranskoj fabrici za proizvodnju zastava posao cvjeta budući da oni proizvode i američke, britanske i izraelske zastave koje iranski demonstranti pale, javlja Reuters.

Fabrika se nalazi u gradu Khomein, jugozapadno od Teherana, i u njoj zaposleni ručno izrađuju zastave, prenosi Tanjug.

altReuters

Redovno spaljivanje zastava

Proizvede se najmanje 2.000 američkih i izraelskih zastava mjesečno.

U atmosferi izuzetno povišenih tenzija između SAD I Irana, a nakon što je u američkoj akciji ubijen visoki vojni komandant Qassem Soleimani, demonstranti na mitinzima i protestima redovno spaljuju zastave pomenutih zemalja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...