ON JE SVOJU KARIJERU ZAVRŠIO: Novinar odmah zaradio suspenziju, evo što je u programu uživo rekao nakon smrti Kobea Bryanta....

Novinar američkog ABC-a Matt Gutman suspendiran je zbog katastrofalne greške u izvještavanju o smrti Kobea Bryanta

  • Šareni svijet

  • 31. Jan. 2020  

  • 0

Gutman je, izvještavajući o padu helikoptera u kojemu je bio Bryant, kazao kako su s njim bile sve četiri kćeri te da su sve izgubile život.

"Iznošenje točnih informacija je osnova našeg novinarstva. Početno izvještavanje Matta Gutmana nije bilo točno i nije ispunilo naše uredničke standarde", stoji u službenoj objavi televizije.

Sam novinar ispričao se na Twitteru u nedjelju.

"Danas sam u javljanju s terena rekao da su u helikopteru bile sve četiri kćeri Kobea Bryanta. To je netočno. Ispričavam se obitelji Kobea Bryanta, njegovim prijateljima i našim gledateljima", napisao je Gutman.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...