STANIVUKOVIĆ ŽESTOKO ISPROVOCIRAO SNSD I PORUČIO: "Neće me ušutkati, hoću da govorim"

Kada sam ušao u politiku nisam očekivao da ću imati ovoliku podršku u svakom gradu i vaša poruka je dovoljan entuzijazam da nas drži do cilja, kazao je poslanik PDP Draško Stanivuković na skupu “Buđenje Srpske” u Foči dodajući da je to dokaz da je na pravom putu.

  • Politika

  • 07. Feb. 2020  07. Feb. 2020

  • 0

– Kako smo prestali da vjerujemo u nas, u rodnu zemlju. Da li je moguće da je jedna grupa ljudi uništila tu vjeru, da mislimo da je lakše otići nego boriti se. Ali jedina ideja je borba – kazao je Stanivuković i dodao:

– Silne pare se daju i na brojne uhljebe, mi kažemo jedan čovjek, jedna plata, oni kažu “NE”. Kažemo označite službena auta. Ne mogu, jer voze svoju rodbinu – naveo je Stanivuković pred okupljenima i dodao da vlast odbija sve što opozicija predloži, prenosi BN TV.

– Nas kažnjavaju jer pričamo. Mijenjaju skupštinski poslovnik zbog nas. Treba uvesti da se poslanik vrjednuje po uspjehu, koliko je angažovan i koliko amandmana i zakona predlaže – rekao je Stanivuković.

– Meni je najgore kad mi kažu da sam hrabar, a ja sam običan čovjek koji želi da živi slobodno. Neće me ušutkati, hoću da govorim – poručio je Stanivuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...