HIT NA INTERNETU, BOBAN PJEVA ŠABANA: Srbijanski košarkaš uzeo mikrofon i Šabanovom pjesmom bacio u trans zemljake nakon utakmice NBA lige…

Srbijanski košarkaš Boban Marjanović prije pet godina došao je u NBA ligu i od tada promijenio jednako toliko klubova te u svakom bio miljenik navijača. Tako je i u Dallasu, u kojem je Boban od ovog ljeta

  • Show

  • 13. Feb. 2020  13. Feb. 2020

  • 0

Marjanovića je publika na utakmici protiv Sacramenta zvala u pomoć to Međutim, to nije ništa s obzirom na to kako je Marjanović publiku oduševio drugim svojim performansom. Na ovoj utakmici bilo je dosta Srba jer u Dallasu, za koji igraju Marjanović i Luka Dončić, po ocu Srbin, gostovali su Sacramento Kingsi, kojima je generalni menadžer Vlade Divac, a igrači Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica.

Tokom utakmice, lopta je zapela visoko na konstrukciji koša, a onda je uz dozivanje s tribina doletjela maskota Marjanović i uz pomoć metle skinula loptu i omogućila da se nastavi meč. Naravno, za ovo je dobio ovacije American Airlines Centra.

Međutim, to nije ništa s obzirom na to kako je Marjanović publiku oduševio drugim svojim performansom. Na ovoj utakmici bilo je dosta Srba jer u Dallasu, za koji igraju Marjanović i Luka Dončić, po ocu Srbin, gostovali su Sacramento Kingsi, kojima je generalni menadžer Vlade Divac, a igrači Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica.

Nakon utakmice Boban se presvukao, došao pred publiku s mikrofonom i na opće oduševljenje otpjevao pjesmu Šabana Šaulića "S namerom dođoh u veliki grad".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...