DODIKA JE KVINTA, IZGLEDA, JUČE DOBRO NARUŽILA: "Narod ne treba da se sekira"

"Narod ne treba da se sekira, ovo je politička tuča, ovo je politička borba, koja će malo duže trajati", rekao je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a nakon sjednice Izvršnog komiteta SNSD-a

  • Politika

  • 14. Feb. 2020  14. Feb. 2020

  • 12

"Ovdje se ne radi o blokadama, ja ne blokiram, ja ću iću na sjednice, jer po poslovniku ako se drugi put ne pojavim onda druga dva člana Predsjedništva mogu donijeti odluku".

Poručio je je da je važno očuvati jedinstvo i da je pređena crvena linija djelovanja.

"Ovo je krivično djelovanje sudija Ustavnog suda. Ovo je dio ukupne kompozicije protiv RS-a", istakao je Dodik, prenosi Buka.

Ponovio je da tamo gdje mogu da zaustave donošenje odluka da će ih zaustaviti.

"A, tamo gdje možemo da odlučujemo da glasamo protiv. To se danas vidjelo i u Domu naroda. Tako će biti i u Predstavničkom domu", rekao je Dodik.

Podsjetio je da su u Domu naroda četiri poslanika SNSD-a glasali protiv, a jedan poslanik SDS-a je bio uzdržan. "Ovo znači da smo posložili nove prioritete", poručio je Dodik.

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...