KRALJICA ELIZABETA NAREDILA: Harry i Meghan se moraju hitno vratiti u London; Ovo im je posljednja obaveza

Princ Harry i Meghan Markle se moraju vratiti u London kako bi odradili svoju posljednju dužnost kao članovi kraljevske obitelji.

  • Svijet

  • 14. Feb. 2020  14. Feb. 2020

  • 1

Britanska kraljica Elizabeta II. naredila je svom unuku princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle da se vrate u London.

U Londonu se, naime, 9. marta organizira godišnja svečanost Commonwealtha, a kraljica je princa Harryja i Meghan pozvala da se vrate do onda iz SAD-a kako bi skupa sa sinom Archiejem mogli biti dio svečanosti. To će ujedno biti i njihova posljednja obaveza kao njihovog visočanstva Vojvode i Vojvotkinje od Sussexa, javlja Daily Mail.

Meghan je prošle godine na istoj svečanosti bila u visokoj trudnoći sa sinom Archiejem koji danas ima devet mjeseci, a dječak će se iz Kanade vratiti u Veliku Britaniju skupa s roditeljima.

Kraljičin poziv zaustavit će na nekoliko dana novi život koji su Harry i Meghan započeli u SAD-u, a koji se bazira na slavi koju su stekli kao kraljevski par.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...