ELLA DVORNIK POZIRALA U GAĆICAMA I ODUŠEVILA SVOJE FANOVE: "Ti si jedna seksi trudna dama" (FOTO)

Ella Dvornik objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj pozira oskudno odjevena dok čeka rođenje svog drugog djeteta

  • Sex i grad

  • 16. Feb. 2020  16. Feb. 2020

  • 0

Influencerica i blogerica Ella Dvornik odbrojava dane do dolaska svog drugog djeteta na svijet, kojeg će dobiti sa suprugom Charlesom i krati vrijeme na sve moguće načine dok boravi u jednoj zagrebačkoj poliklinici u kojoj je završila zbog lakših komplikacija.

"Wow, ne treba ti profi fotograf, baš wow fotka", "Savršena uspomena", "Odlična fotografija", "Predivno", "Kreativno moje", "Prekrasna trudnica", "Odlična fotka i ideja", "Žensko tijelo je čudesno, divna si","Najdivnija mama", "Slike su još ljepše ovako", "Prekrasna uspomena, jako si lijepa", "Ti si jedna seksi trudna dama", "Fotka je apsolutno prekrasna", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Ella je u bolnici završila u 33. tjednu trudnoće prije nekoliko dana zbog kolestaze i morat će tamo ostati sve do poroda, koji bi trebao biti 25. ožujka. Iako su njezini pratitelji bili znatiželjni od prvih trenutaka kada je objavila vijest da je trudna drugi put i htjeli su znati spol i ime djeteta, Ella i Charles odlučili su to zadržati samo za sebe i zasad nisu ništa otkrili.

(Dnevnik.hr)   

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...