VIŠE OD MILION PREGLEDA: Žene poludjele za savjetima "kako uloviti bogataša"!

U moru savjeta na internetu o tome kako osvojiti ili zadržati muškarca, izdvojio se video "Tri načina kako će vas bogataši primijetiti" koji je postavljen na kanalu School of Affluence. U samo nekoliko mjeseci pogledalo ga je više od milion žena, a autorica Anna Bey savjetuje ženama kako da što prije ulove nekog lovatora iz visokog društva.

  • Sex i grad

  • 16. Feb. 2020  16. Feb. 2020

  • 0

Prvi savjet, odnosno uslov je samopouzdanje, kaže Bey. Žena s optimalnom dozom samopouzdanja jednostavno ne može ostati neprimijećena u društvu. Bey naglašava da sa samopouzdanjem ne treba pretjerivati jer se može postići kontraučinak.

Drugi savjet je elegancija. Bey kaže da je danas ljepota lako dostupna i da je konkurencija zaista velika, ali elegancija je ono što privlači muškarce iz visokog društva, a nemaju je sve žene. Curama je preporučila svoju online školu elegancije, piše Index.

Treći savjet je ženstvenost. Bey curama savjetuje da ne ulažu toliko u seksipil jer je seks svuda oko nas, a ženstvenost se uvijek cijeni. Muškarci koje želite ako gledate ovaj video nisu oni koje će privući vulgarna odjeća.

"Muškarac kojeg želite između Kim Kardashian i Monice Bellucci izabrat će Monicu. Mislite o tome", kaže Bey.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...