NI SUMNJIVI PENAL NIJE POMOGAO: Celta Vigo odlazi neporažena sa Bernabeua (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida šokirali su svoje navijača jer su večeras na Santiago Bernabeu stadionu odigrali samo 2:2 protiv Celte Vigo u susretu 24. kola španske La Lige.

  • Sport

  • 16. Feb. 2020  16. Feb. 2020

  • 0

Iako je Zinedine Zidane na ovom susretu imao gotovo sve najveće zvijezde na raspolaganju, na kraju njegov tim ipak nije uspoio da slavi protiv slabašne Celte koja se prije ovog meča nalazila u opasnoj zoni.

Da ovo neće biti dobra noć za Kraljeve dalo se naslutiti već na samom startu meča. Gosti su stigli do vodstva nakon samo sedam minuta igre, a pogodio je Smolov. To je bio i konačan rezultat prvog dijela.

U nastavku meča Real ipak dolazi do preokreta. Prvo je u 52. minuti Toni Kroos pogodio za 1:1, da bi 13 minuta kasnije za potpuni preokret pogodio Sergio Ramos i to s penala.

Kada se mislilo da je Real konačno slomio žilavog protivnika, Celta je došla do izjednačenja i ponovo šokirala Madrid. Bilo je to u 85. minuti, a strijelac je ovog puta bio Mina.

Utakmica je na kraju završila tim rezultatom i Real sada ima samo bod više od Barcelone koja mu je i ove godine najveći rival za titulu,. S druge strane, Celta je pobjegla iz opasne zone jer ima bolju gol razliku od Mallorce koja se nalazi na 18. poziciji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...