BEOGRADSKI NOVINAR DEMASKIRAO PREDSJEDNIKA SRBIJE NAKON FILMA „VLADALAC“: „Vučića najviše boli ratna prošlost i što se vidi kako je dolazio na vlast….“

Novinar lista „Blic“ Ranko Pivljanin ocijenio je gostojući na N1 televiziji da je Aleksandar Vučić reagovao na dokumentarni film "Vladalac" jer podsjeća na njegov "negativni background"

  • Regija

  • 19. Feb. 2020  19. Feb. 2020

  • 4

"Ne boli gospodina Vučića to što se neko loše izrazio o njemu, što su komentari sagovornika u filmu bili takvi. Problem je ono što je istina u tom filmu - neslavna prošlost i kako je dolazio na vlast, kako je to izgledalo sve ove godine. Cijeli period dok je na vlasti on se trudi da to negdje skloni, da trpa pod tepih odnosno da se to zaboravi", kaže on.

Pivljanin dodaje da je film "Vladalac" produženo podsjećanje na "negativni background koji baca lošu sjenku na njega (Vučića) kakvim želim sada da se predstavi".

"Ono što je dokumentarno u filmu je bio problem za njega, to je njega zaboljelo i zato je reagovao", smatra Pivljanin.

On smatra da je podsjećanje neophodno za sve funkcionere - dobro je podsjetiti i narod, ali i njih same ko su, kakvi su bili i šta su radili.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...