NJEMAČKA POLICIJA OTKRILA NOVE DETALJE NEZAPAMĆENOG MASAKRA: Napadač je bio Nijemac, ubio je 9 osoba pa presudio sebi, evo što su sve pronašli prilikom pretresa…

Napadač osumnjičen za ubojstvo osam osoba u zapadnom njemačkom gradu Hanauu pronađen je mrtav u svome domu, objavila je policija u četvrtak. Još jedno tijelo nalazilo se u njegovoj kući

  • Vijesti

  • 20. Feb. 2020  

  • 0

- Nema naznaka da su umiješani i drugi osumnjičeni. Jedna od dvije pronađene mrtve osobe vrlo vjerovatno je počinitelj - objavila je policija na Twitteru.

Broj umrlih povećao se na devet nakon što je jedna od ranjenih osoba podlegla ozljedama.

Informacije policije upućuju na to da je napadač počinio samoubojstvo u svojoj kući nakon što je pobjegao u tamnom automobilu, ali motiv napada nije jasan.

Bild piše kako je muškarac njemački državljanin - u njegovu automobilu pronađeni su streljivo i časopisi o oružju, a imao je i dozvolu za oružje za lov.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...