PLANIRATE U NJEMAČKU PO POVOLJAN POLOVNI AUTOMOBIL: Dobro pročitajte ovo prije nego se odlučite na taj korak…!?

Na njemačkom tržištu koje je našim građanima omiljeno i na kojem najčešće kupuju polovna vozila događaju se velike promjene

  • Auto

  • 24. Feb. 2020  

  • 1

U usporedbi sa januarom 2019. godine, u januaru 2020. godine prosječna cijena polovnih automobila porasla je za 350 eura, javlja portal Autoscout24, specijaliziran za prodaju polovnih vozila.

Cijena prosječnog polovnog automobila sada je 20.828 eura. Uspoređuju li se cijene u decembru 2019. i januaru 2020. nema većih promjena. U poređenju s posljednjim mjesecom prošle godine, u januaru 2020. najviše su rasle cijene luksuznih automobila (1.5 posto), ali u porastu su i cijene malih gradskih automobila (njihova prosječna cijena je 10.885 eura) te SUV-ova (prosječna cijena 27.880 eura). Cijena monovolumena i automobila u srednjoj klasi pala je i oni u prosjeku koštaju 20.353 eura.

Dakle, ako ste planirali u Njemačku po dobro očuvanog „polovnjaka“ sada znate šta vas čeka.

(SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...