ŠOK U BAYERNU: Najbolji strijalec van terena najmanje četiri sedmice

Njemački nogometni velikan Bayern idućih mjesec dana bit će bez najboljeg igrača poljskog napadača Robera Lewandowskog

  • Sport

  • 26. Feb. 2020  

  • 0

Lewandowski je u utorak u Londonu povrijedio koljeno u pobjedi 3:0 protiv Chelsea u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.

'Nakon povratka iz Londona Bayernov glavni doktor dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt je obavio pregled i Lewandowski će izbivati s terena oko četiri sedmice. Nakon 10 dana imobilizacije, započet će s terapijama', poručili su iz Bayerna.

To znači da će Lewandowski propustiti revanš susret osmine finala Lige prvaka, četvrtfinale njemačkog Kupa protiv Schalkea, te najmanje tri ligaške utakmice

Poljski napadač je trenutno vodeći strijelac Lige prvaka s 11 golova, te njemačkog prvenstva s 25 pogodaka, dok je u njemačkom Kupu postigao još tri pogotka.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...