U KONAKOVIĆEVIM REDOVIMA SU OČAJNI: „Načelnik Semir Efendić i općinska administracija kontinuirano nastoje da diskriminacijom zabrane…“

Saopćenjem za javnost oglasili su se iz „Naroda i pravde“

  • Mini market

  • 28. Feb. 2020  

  • 0

„Načelnik Semir Efendić i općinska administracija kontinuirano nastoje da diskriminacijom zabrane sastanke vijećnika Naroda i Pravde sa građanima u općinskim prostorijama, te nastoje da onemoguće našu komunikaciju sa građanima. Općina Novi Grad ne pripada jednom čovjeku niti jednoj stranci, ona pripada svim građanima Novog Grada. Efendić se žali na nepoštivanje procedura i diskriminaciju prilikom unutarstranačkih izbora u SDA, a identične, čak i mnogo gore stvari, radi u općini u kojoj je načelnik“, kazao je Mirza Selimbegović.

„Općina je sada na neki način privatizirana od strane načelnika i uskog kruga ljudi oko njega. To se mora prekinuti, mi ćemo se nastaviti boriti da svi građani i sve političke stranke imaju jednaka prava i mogućnosti, nećemo pristati na ucjene i atmosferu straha, jasno znamo svoja prava i ne mislimo odustati od njih“, kazao je Selimbegović na kraju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...