NAKON TRIJUMFA ROME SVI SU PITALI GDJE JE BIO KAPITEN ZMAJEVA: Trener Fonseca otkrio šta se desilo s Edinom Džekom…

Roma je u gostima kod Cagliarija slavila sa 4:3 i na taj način zadržala priključak za Atalantom koja se nalazi na 4. mjestu koje vodi u Ligu prvaka

  • Sport

  • 02. Mar. 2020  

  • 0

Trener Rome Paulo Fonseca bio je vrlo zadovoljan kako su odigrali neki igrači koji nisu bili u prvom planu do sada.

Jedan od njih bio je i Nikola Kalinić. Hrvatski napadač je postigao dva gola, a Fonseca ga je na pressici pohvalio.

"Promijenili smo pet igrača nakon utakmice s Gentom. Bilo je puno umornih igrača, a Edin Džeko je bio najumorniji. Zbog toga sam se opredijelio za Kalinića koji je jako dobro trenirao i odigrao. Osim njega i svi ostali su odigrali dobro", kaže Fonseca.

Novinare je zanimalo šta će biti kada se svi povrijeđeni igrači oporave.

"Kada imate dosta igrača koji su u dobroj formi to je pozitivan problem za trenera", kratko je kazao trener Rome.

"Atalanta je nenormalno jaka u napadu, mora se reći. Oni su jaki od početka sezone. Moramo se boriti kako bi do kraja sezone ostali u borbi za tu četvrtu poziciju", dodaje Fonseca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...