EMIR JE KONAČNO IZA REŠETAKA: Predao se „Sandžački lav“, evo zbog čega ga je policija Srbije tražila pet mjeseci…

Ranjeni je odmah prevezen u novopazarsku bolnicu, a Hadžimujović je od tada bio u bjekstvu

  • Hronika

  • 03. Mar. 2020  

  • 1

Nakon što je u oktobru prošle godine u centru Novog Pazara pokušao da ubije Almina S., sina poznatog proizvođača odjeće, i poslije petomjesečnog bjekstva, pravosudnim organima se predao Emir Hadžimujović, nekada poznati kick-bokser i "žestoki momak", poznat po nadimku "Sandžački lav".

Policija i tužilaštvo Srbije nisu saopćili gdje se Hadžimujović skrivao i kako je uspio da izbjegne hapšenje, pošto je prije tri godine i sam teško ranjen i vezan je za invalidska kolica.

U Almina S., sa kojim je odranije imao neraščišćene račune, Hadžimujović je pucao u Ulici Stefana Nemanje iz vozila u pokretu, kojim je upravljala druga osoba. Ranjeni je odmah prevezen u novopazarsku bolnicu, a Hadžimujović je od tada bio u bjekstvu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...