IVANA MARIĆ O „AFERI ASIM“: „Dobro je da se ovo desilo, za razliku od `afere papak` kada je Željka Cvijanović…“

Politička analitičarka Ivana Marić gostujući na N1 televiziji kazala je kako je dobro da se desila afera u vezi sa objavom snimka o navodnoj kupovini glasova na unutarstranačkim izborima u SDA

  • Mini market

  • 03. Mar. 2020  

  • 0

"Ovo je dobro da se desilo i ovo pokazuje da mi polako sazrijevamo kao demokratsko društvo. Sporo, ali sazrijevamo. Imali smo slične afere i ranije, ali su neprimijetno prolazile. Sada vidimo da se traže ostavke, podnose se ostavke. Kada se sjetimo `afere Papak` sa Željkom Cvijanović, pa ako uporedimo, vidimo da je velika razlika.

Ovaj put niko nije ni pokušao da demantira da se radi o Asimu Sarajliću, već jednostavno svi su prihvatili jer njemu još traje sudski postupak vezano za prethodne afere za prodaju radnih mjesta. Indikativno je koliko smo ogrezli u kriminal, da nije niko pokušao da ospori. Zastupnica Naše stranke u Kantonalnoj skupštini je rekla da za razliku od fizičkog napada na Peđu Kojovića prije godinu, dvije, tada je bilo i manje reakcije nego sada kolike su reakcije javnosti", kazala je Marić za N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...