NIKO NIJE POŠTEĐEN: Koronavirus "napao" i Jamesa Bonda

Ljubitelji Jamesa Bonda morat će sačekati jer je premijera novih avantura slavnog britanskog špijuna 'No Time To Die' odgođena i umjesto u aprilu bit će prikazana u novembru zbog epidemije koronavirusa.

  • Kultura

  • 04. Mar. 2020  

  • 0

MGMUniversal i producenti Bonda, Michael G. Wilson Barbara Broccoli, najavili su da odgađaju početak prikazivanja 'No Time To Die' na novembar 2020. nakon pomnih procjena svjetskog tržišta kino dvorana, napisali su na Twitteru.

Udruženja fanova su u ponedjeljak u otvorenom pismu tražile odgađanje premijere filma i istakle prioritet javnog zdravlja dok je nekoliko zemalja zabranilo velike skupove kako bi se izbjeglo širenje virusa.

- Dvadeset i peti film sage od Jamesu Bondu će se početi prikazivati 12. novembra Velikoj Britaniji 25. novembra SAD-u, precizirali su na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...