TRENERA LIVERPOOLA IZNERVIRALO PITANJE O KORONA VIRUSU: "Zašto mene pitate? Ja nosim baseball kapu i loše se brijem!"

Jurgena Kloppa je pitanje poprilično iznerviralo.

  • Sport

  • 05. Mar. 2020  

  • 0

Nakon poraza od Chelseaja (2:0) i ispadanja iz FA kupa, Jurgen Klopp je dobio pitanje o tome kolika je zabrinutost u njegovoj ekipi zbog koronavirusa.

 

Kloppa je pitanje poprilično iznerviralo. Nijemac ne shvaća zašto se takva pitanja postavljaju osobama koje nisu stručnjaci, prenosi Index.

- Ne sviđa mi se što je za takvu ozbiljnu stvar važno mišljenje nogometnog menadžera. Ne razumijem to. O takvim stvarima trebaju govoriti stručnjaci, a ne neko poput mene ko nema znanja. U to se nogometni menadžeri ne bi smjeli miješati. Ja ne razumijem politiku i koronavirus, zašto mene pitate? Ja nosim baseball kapu i loše se brijem - napomenuo je Nijemac.

Koronavirus je dosad zarazio preko 90 tisuća ljudi diljem svijeta u više od 70 država, a umrlo ih je preko tri hiljade.

Liverpool je nakon gotovo savršene sezone izgubio tri od posljednje četiri utakmice. U subotu će loš niz pokušati prekinuti u utakmici Premiershipa protiv Bournemoutha.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...