POZNATA SARAJEVSKA GLUMICA OTKRILA PIKANTERIJE IZ MLADOSTI: „Voljela sam Zdravka Čolića, bilo je nezaboravno, čak mi je i pjesmu posvetio…“

"Upoznali smo se jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari..."

  • Estrada

  • 08. Mar. 2020  

  • 0

"Družili smo se i tu sam se prvi put zaljubila. Svi imamo prve ljubavi i uvijek će imati jedan dio u mom srcu koji je samo rezerviran za njega. Pogotovo zato što sam imala predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život", rekla je glumica Jasna Ornela Bery.

Njezina prva ljubav je, piše Hayat, bio Zdravko Čolić (68). Glumica je ispričala da su im se putevi kasnije razišli, a prvi put nakon rata sreli su se u Beogradu.

Izvor: Instagram

"Bio je to vrlo emotivan susret. Zdravko Čolić širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, poslije toliko godina, uspio je to zadržati. Kod njega sam voljela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje zračiti", rekla je Jasna i nastavila:

"To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji. Prije svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pjesmu „Noć mi te duguje“, zaključila je ona.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...