RASIM LJAJIĆ SE PRIPREMA ZA NOVU FUNKCIJU: Kada ne bude ministar radit će ovo

Rasim Ljajić, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, ne treba da brine o tome šta će raditi kada mu uskoro prestane ministarski mandat. Pošto je odavno najavio da u sljedećoj vladi neće biti ministar, Ljajić je prionuo na vježbanje za sljedeće zanimanje - uzeo je mašinicu u ruke i oprobao se u šišanju, baš kao popularni Šurda iz kultne serije "Vruć vetar"!

  • Regija

  • 10. Mar. 2020  

  • 0

Slika je nastala prije nekoliko dana u jednom frizerskom salonu, a prva "žrtva" ministra u stolici za šišanje bio je njegov bliski saradnik Kasim Zoranić. Neobično šišanje nastalo je od šaljivog izazova koji je ministar stavio pred nekoliko svojih sardnika.

- Krenulo je kao zezanje u kojem je Ljajić usput pitao svoje saradnike ko smije da podmetne glavu dok on drži makaze za šišanje. Svi su se smijali, ali je onda šef iznenada uozbiljio situaciju i rekao da je spreman odmah da se oproba. Kasim je pristao, ne znajući da je Ljajić zaista spreman da ga ošiša. Bio je zadovoljan na kraju, iako se pribojavao da će Ljajiću da zadrhti ruka - ispričao je izvor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...