BRUTALNA MARISANA UŽIVO: U derbi utakmici starih rivala potukli se igrači, minut prije kraja nije se znalo ko koga udara... (VIDEO)

Sinoć je u Porto Alegreu odigran meč 2. kola grupne faze Copa Libertadoresa, snage su odmjerili veliki brazilski rivali, Gremio i Internacional

  • Sport

  • 13. Mar. 2020  

  • 0

Derbi velikih rivala donio je, kao i obično, i tenzije na terenu, pa je susret manje-više okončan masovnom tučom igrača dvije ekipe koju je uživo posmatralo 50.000 navijača na stadionu.

Okidač je bio žestok faul nad domaćim napadačem Souzom, da bi opšta tuča izbila u 89. minuti.

Tukli su se igrači dva kluba i rukama i nogama, dok su sudija Rapallini i njegovi pomoćnici pokušavali smiriti stvari.

Nakon što je incident nekako prekinut, argentinski arbitar je podijelio po četiri crvena kartona na obje strane, onima najagresvinijima.

Kod domaćih su pocrvenili Henrique, Pepe, Luciano i Miranda, koji nije ni igrao već je utakmicu gledao sa klupe.

Sa druge strane, u ekipi Internacionala su isključeni Cuesta, Edenilson, Moises i Praxedes.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...