NI DAČIĆ IM VIŠE NE MOŽE POMOĆI: Raspad sistema u Đokićevim redovima, sve su i sami priznali…

Socijalistička partija oglasila se saopćenjem za javnost

  • Politika

  • 16. Mar. 2020  

  • 0

– Izvršni odbor Glavnog odbora SP je raspustio Opštinski odbor SP Gacko na sjednici IO GO SP 10.03.2020. godine usljed antistatutarnog djelovanja rukovodstva tog odbora koji je svoje političko djelovanje vezao za bivšeg člana SP-a Maksima Skoku – navodi se u saopćenju.

Dodaje se kako funkciju predsjednika OO u Šamcu obavlja Aleksandar Stanković, kojeg je odbor SP-a u Šamcu jednoglasno podržao nakon smjene Stanimirovića zbog antipartijskog i antistatutarnog djelovanja.

– Saša Stanimirović je bivši član i predsjednik OO Šamac SP, koji je kao pojedinac pružio podršku takozvanom SPS-u. Većina članstva u navedenim odborima ostaju članovi SP-a i svoje aktivnosti će vezati za rad SP i njenih programskih ciljeva i ideja –stoji u saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...