OVO JE VIDJELO 3,5 MILIONA LJUDI: Sjećate li se zgodne plavuše koja je polugola prekinula utakmicu Lige prvaka? Sada je potpuno gola! (FOTO)

Ista djevojka koja je prekinula finale Lige prvaka kada je Liverpool poveo protiv Tottenhama, a nakon toga polugola utrčala na noćni slalom u Schladmingu, sada se slikala gola

  • Sex i grad

  • 16. Mar. 2020  

  • 0

Kinsey Wolanski polugola je utrčala u ciljnu ravninu noseći u rukama transparent s natpisom "RIP Kobe", a ranije prekinula i utakmicu finala Lige prvaka kada je Liverpool poveo protiv Tottenhama.

Sve je dobro naplatila na Instagramu, gdje je prati 3,6 miliona fanova, koji su opet došli na svoje.

Naime, lijepa Kinsey se ovoga puta skinula do kraja, a u rukama nije bilo nikakvih transparenata. Uostalom, pogledajte i sami…

 Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...