VOZAČI, OPREZ, OVO TREBATE NAPRAVITI ODMAH: Evo kako najbrže i najjednostavnije dezinficirati automobil i spriječiti širenje bakterija… (VIDEO)

Jedna od ključnih stvari o kojoj bi trebao razmisliti svaki vozač je i kako očistiti unutrašnjost automobila, odnosno dezinficirati ga

  • Auto

  • 19. Mar. 2020  

  • 0

Iako je jedna opcija i alkohol, on bi mogao oštetiti osjetljivije materijale poput kože. S njim možete očistiti ručke ili retrovizor.

Za ostale površine u unutrašnjosti dovoljno je koristiti običan sapun pomiješan s vodom koji možete pomoću krpice dobro utrljati u sjedala ili očistiti plastične površine u interijeru. Nakon apliciranja sredstava za čišćenje, sve površine dobro operite čistom vlažnom krpicom. Nemojte ostavljati sapun, alkohol ili specijalizirana sredstva za čišćenje na površinama u unutrašnjosti automobila.

U unutrašnjosti automobila brišite sve: upravljač, mjenjač, prekidače, ekran infotainmenta, sjedala, plastične armature, retrovizor.

Učinite to odmah, bez odlaganja…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...