PANIKA U MOSTARU: Direktorica vrtića se oglasila saopćenjem za javnost, spominje se ljubavnica zaraženog koronavirusom…

Službena internet stranica šest gradskih vrtića u Mostaru objavila je saopćenje za roditelje čija djeca koriste njihove usluge

  • Mini market

  • 19. Mar. 2020  19. Mar. 2020

  • 0

Direktorica ove ustanove Danijela Kegelj navodi kako veliki broj zabrinutih roditelja kontaktiraju vrtiće "u strahu jer je navodna ljubavnica ili ljubavnice rade kod nas".

"Veliki broj vas kontaktira nas cjelodnevno u strahu jer je navodna ljubavnica ili ljubavnice rade kod nas. Za neke od njih nikada nismo ni čuli, a neke su prije više mjeseci, kada nije bilo ni naznaka korona virusu, bile koji dan na zamjeni", navela je Kegelj.

 

Zamolila je za razboritost i smirenost.

"Provedite kvalitetno vrijeme sa svojom djecom. Na našu web stranicu stavljati ćemo ideje za druženje sa djecom. Pravovremeno ćemo Vas o svemu obavještavati. Čuvajmo jedni druge i vidimo se kada nadležni o tome odluče", stoji u saopćenju koje potpisuje Danijela Kegelj.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...