DIGLA SE KUKA I MOTIKA: Ana Brnabić žestoko napala Luku Jovića, kaže da će se i sa njim pozabaviti…

Premijerka Srbije Ana Brnabić posebne je kritike uputila poznatim sportistima koji brane boje te zemlje

  • Regija

  • 19. Mar. 2020  

  • 0

Brnabić je iznijela niz podataka, govorila kako se 65.000 državljanina vratilo u Srbiju iz inostranstva jer je zdravstveni sistem u toj zemlji besplatan. Apelirala je Brnabić da državljani Srbije ostanu u inostranstrvu, ali se mnogi toga ne pridržavaju. Pričajući o tome posebno je apostrofirala slučaj sportista.

- Imamo slučaj i sa našim sportistima koji imaju višemilionske ugovore i onda dođu u Srbiju i ne odu u samoizolaciju. Bavićemo se i time - rekla je Brnabić.

Mediji u Srbiji pretpostavljaju da je Brnabićka mislilai na igrača Real Madrida Luku Jovića, za koga su se pojavile informacije da je u srijedu ujutro stigao u Beograd na proslavu rođendana svoje djevojke Sofije Milošević.

Po riječima Brnabićke, samoizolacija koja je obavezna po dolasku iz Španije i Italije nije ispoštovana od strane nekih sportista.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...