ZARAŽENA BILJANA SRBLJANOVIĆ OGLASILA SE NA FACEBOOKU: „Sjedila sam zatvorena u jednoj sobi i čekala kraj inkubacije s nadom. Nije upalilo…“!

U objavi na Facebooku Srbljanović je opisala kako je virus dobila od suradnika iako je nosila rukavice i masku, a nakon što je njezin suradnik osjetio prve simptome držala se samoizolacije

  • Kultura

  • 23. Mar. 2020  23. Mar. 2020

  • 0

Poznata dramaturginja, spisateljica i kolumnistica Biljana Srbljanović objavila je na svojoj stranici na Facebooku da je pozitivna na koronavirus te uputila kritike dijelu javnosti koji stigmatizira oboljele .

"Izolacija pomaže jer mi je muž negativan, nisam obijesno išla vani, išla po prodavnicama, pritiskala tipke lifta, sjedila sam zatvorena u jednoj sobi i čekala kraj inkubacije s nadom. Nije upalilo", piše Srbljanović.

Dodaje kako je razočarana ljudima koji stigmatiziraju oboljele, no još više od toga je ljute ljudi koji svoju pobunu izražavaju udaranjem u posude na balkonima.

"Pustite nas na miru da nas liječe i da se liječimo. Ne morate pomagati, samo začepite na nekoliko dana, dok ne smislite nešto čega vas neće biti sramota, kad sve ovo prođe", piše Srbljanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...