SKANDAL BEZ PRESEDANA: Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik nakon posjete Beogradu nije otišao u karantin, evo šta će raditi danas…

Iako je svim građanima Bosne i Hercegovine koji u zemlju ulaze naređena stroga izolacije u trajanju od 14 dana, isto ne vrijedi i za Milorada Dodika

  • Politika

  • 24. Mar. 2020  24. Mar. 2020

  • 3

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, posjetiće danas 24.03.2020, kompanije BIMAL i STUDEN-AGRANA Rafineriju šećera u Brčkom, kako bi zajedno sa predsjednikom Uprave STUDEN Grupe Ilijom Studen obišao proizvodne pogone jedinih fabrika za proizvodnju jestivog ulja i šećera u zemlji. Okupljanje novinara je od 10:30 u fabrici BIMAL u Brčkom. Vrijeme predviđeno za obilazak i davanje izjava je od 11 sati, najavljeno je Predsjedništva BiH.

Podsjetimo, Milorad Dodik je jućer boravio u Beogradu, gdje se sastao sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Iako je svim građanima Bosne i Hercegovine koji ulaze u BiH naređena stroga izolacija u trajanju od 14 dana, isto ne vrijedi i za Milorada Dodika.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...