SRAMOTNO PONAŠANJE: Kladionice ucjenjuju zaposlene da potpišu neplaćeni dopust?

Slobodna Bosna od čitaoca je dobila informaciju da i u ovim teškim vremenima pojedini poslodavci donose odluke koje štete radnicima, a konkretno se navodno radi o kladionici Bet Live., koja je svim radnicima poručila da su dužni potpisati Zahtjev za neplaćeni dopust.

  • Društvo

  • 25. Mar. 2020  25. Mar. 2020

  • 0

Naime, u poruci koju je navodno poslao Bet Live, radnici se pozivaju da potpišu zahtjev za neplaćeni radni dopust te ga "dostave u centralu". Na kraju poruke se poručuje zaposlenim da ako imaju problema da predaju ovaj zahtjev, da se naprosto "snalaze". Kompletan sadržaj poruke možete pogledati u nastavku

alt

alt

zahtjev-za-neplaceno-odsustvo-kladionica

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...