"BILD" IMA UVIJEK INFO VIŠE: "Bayern" ne želi produžiti ugovor sa legendom kluba

Bavarci su Neueru ponudili produžetak saradnje samo do 2022. godine

  • Sport

  • 25. Mar. 2020  25. Mar. 2020

  • 0

Njemački golman Manuel Neuer ne uspijeva da dogovori novi ugovor sa minhenskim Bayernom i postoji mogućnost da po isteku sadašnjeg, na kraju sljedeće sezone, napusti Allianz arenu.

Kako javlja prestižni Bild, Bavarci su Neueru ponudili produžetak saradnje samo do 2022. godine. To čuvara mreže, koji će kroz koji dan napuniti 34 godine, ne zadovoljava i on želi ugovor do 2024. godine. Time bi gotovo sigurno i završio karijeru u Bayernu.

Posljednjih nekoliko sedmica se piše da je Bayern pronašao nekoliko kandidata za Neuerovog nasljednika, a kao najzvučnije ime se spominje Marc Andre Ter Stegen, sadašnji golman Barcelone.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...