CRO COPOV SIN UDARA KAO OTAC: Pogledajte kakav high-kick ima

Mirko Filipović prošle se godine umirovio nakon moždanog udara, ali i dalje aktivno trenira. Još uvijek je aktivan u svojoj dvorani u naselju Borčec u podsljemenskoj zoni.

  • Sport

  • 26. Mar. 2020  

  • 0

U dvorani podučava učenike, a među njima je i njegov sin Ivan (17). Cro Cop je podijelio video s jednog treninga koji je odradio sa svojim sinom.

 

Na tom treningu vježbali su high-kick, udarac koji je tijekom njegove bogate karijere postao zaštitni znak Mirka Filipovića. Ako je suditi prema prvim kadrovima, možda će Cro Cop u budućnosti dobiti i nasljednika. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...