AMBASADA SAD-a: Beskrajno zahvalni na poruci Rijaseta

Prije nekoliko dana stigla je prva pošiljka humanitarne pomoći Vlade Sjedinjenih Američkih Država građanima BiH u suočavanju sa vanrednom situacijom u vezi s koronavirusom.

  • Društvo

  • 27. Mar. 2020  

  • 0

Bila je to još jedna potvrda dugogodišnjeg prijateljstva i partnerstva dvije zemlje, a SAD-u je pismo zahvale uputio reisu-l-ulema IZ u BiH Husein ef. Kavazović

- Beskrajno zahvalani na prekrasnom pismu zahvale koje smo dobili od Rijaseta IZ BiH za nedavnu donaciju zaliha američke vojske građanima BiH. Blisko partnerstvo i suosjećanje su ono što je potrebno da se prođe kroz ovu krizu, napisali su na Twitteru u reakciji na pismo iz Američke ambasade u Sarajevu.

alt

Kako Vijesti.ba saznaju reis Kavazović je poslao pismo ambsadoru SAD u BiH Ericu Nelsonu u kojem mu se zahvalio na pomoći, koja je prije svega simbolična poruka da nismo ostavljeni sami i da su naši prijatelji s nama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...