MARICA LUKAČ JE HIT NA INTERNETU: Prodavačica objavom o koronavirusu nasmijala cijelu regiju…

Prodavačica iz Beograda postala je hit na društvenim mrežama nakon što je na radnom mjestu primijetila "novi tip kupaca", i to baš u doba koronavirusa

  • Show

  • 30. Mar. 2020  30. Mar. 2020

  • 0

"Svi znate ko su pipači, čuli ste, vidjeli ste. Bio je onaj smiješan klip. Pipači su oni što pipaju sve redom u prodavaonici, pogotovo hleb. E sad su se pojavili duvači", objašnjava Marica Lukač čija je snimka postala viralna.

Marica je zatim demonstrirala kako to izgleda, a na kraju je poslala poruku svima. "Ne duvajte u narod, ne dirajte hleb, ne pljujte u prste", poručila je prodavačica i nasmijala cijelu regiju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...