OVISAN O NOGOMETU: Jose Mourinho prekšio izolaciju i trenirao sa igračima

Portugalski stručnjak je prošle nedjelje počeo s online-treninzima

  • Sport

  • 08. Apr. 2020  

  • 0

Trener ekipe Tottenham Hotspur Jose Mourinho i još tri igrača prekršili su izolaciju zbog treninga koji su odradili u parku, piše "Guardian".

Portugalski stručnjak je prošle nedjelje počeo s online-treninzima i svojim igračima je putem video-klipova pokušao prenijeti nove taktičke zamisli, a ove nedjelje se odlučio da ode korak dalje, te u manjim grupama trenirati s igračima.

Mourinho je organizovao trening u parku sa Tanguyom Ndombeleom, Davinsonom Sánchezom i Ryanom  Sessegnonom, a tom prilikom nisu poštivali pravila, odnosno bili su suviše blizu jedan drugom.

Na jednoj fotografiji može da se vidi da Sánchez i Sessegnon trče rame uz rame, što je samo po sebi kršenje pravila, a ranije je britanska vlada donijela odluku da na otvorenom mogu da vježbaju samo ljudi iz iste kuće.

Mourinho i njegovi igrači će sigurno ovaj događaj morati da objasne londonskoj policiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...