AMBASADA SJEVERNE MAKEDONIJE UPUTILA PISMO ZAHVALE NAŠOJ ZEMLJI: "Čast nam je uputiti izraze duboke zahvalnosti Ministarstvu, a posebno svima angažovanim u Kriznom štabu..."

Ministarstvo vanjskih poslova Bosne i Hercegovine primilo je zvaničnu Notu zahvalnosti od Ambasade Republike Sjeverne Makedonije

  • Društvo

  • 09. Apr. 2020  

  • 0

"Ambasada Republike Sjeverne Makedonije u Bosni i Hercegovini izražava svoje poštovanje Ministarstvu vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i ima čast da uputi izraze duboke zahvalnosti Ministarstvu, a posebno svima angažovanim u Kriznom štabu MVP-a pri organizaciji humanitarnog konvoja kojim su evakuisani građani Republike Sjeverne Makedonije zatečeni na teritoriji Bosne i Hercegovine, 6. aprila 2020. godine, za vrhunsku profesionalnost, ažurnost i podršku u organizaciji ove humanitarne aktivnosti. Ambasada Republike Sjeverne Makedonije koristi ovu priliku da Ministarstvu vanjskih poslova BiH izrazi svoje osobno poštovanje", stoji u zahvalnici.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...