INSTAGRAM UVEO VELIKU PROMJENU: Ukoliko imate aplikaciju na laptopu ovo trebate uraditi…

Mogućnost pristupa izravnim porukama na Instagramu putem laptopa dobro će doći svima koji tu aplikaciju koriste svakodnevno

  • HiTec

  • 09. Apr. 2020  

  • 0

Moći će se pokretati razgovore jedan na jedan i s više sugovornika odjednom, čitati i slati poruke, dijeliti fotografije i dva puta kliknuti kako bi reagirali na odgovore.

Na žalost, čini se kako će video razgovori u izravnim porukama putem Instagrama i dalje biti nedostupni na desktop računarima.

Evo kako možete provjeriti jeste li među korisnicima kojima je aktivirana opcija primanja i slanja izravnih poruka na Instagramu putem desktop računara.

Otvorite instagram.com u bilo kojem web pregledniku. Ako su vam izravne poruke dostupne, vidjet ćete u gornjem desnom kutu sličicu koja izgleda kao papirni avion, istu kao i u Instagramu za mobilne uređaje.

Kliknite sličice kako bi otvorili izravne poruke. Ovdje možete čitati i odgovarati na poruke, dijeliti fotografije i pokretati nove razgovore, piše Business Insider.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...