DA LI JE VRIJEME DA PROMIJENIMO POTROŠAČKE NAVIKE: BiH za tri mjeseca uvezla vode za 35 miliona KM

Ovaj podatak dolazi u vrijeme kada se sve više govori o važnosti kupovine domaćih proizvoda zbog velike ekonomske krize koja neminovno dolazi.

  • Ekonomija

  • 14. Apr. 2020  

  • 2

Bosna i Hercegovina je u prva tri mjeseca ove godine uvezla vode u vrijednosti od preko 35 miliona maraka, piše BiznisInfo.

Ovaj podatak dolazi u vrijeme kada se sve više govori o važnosti kupovine domaćih proizvoda zbog velike ekonomske krize koja neminovno dolazi.

BiH u period od januara do kraja marta uvezla vode, “uključujući mineralne vode i gazirane vode” u vrijednosti od 29,77 miliona KM, te još 5,5 miliona vode “uključujući prirodne ili umjetne mineralne”.

Uvezeno je još 3,1 milion KM voćnih sokova.

Istovremeno je izvoz vode iznosio oko 10 miliona KM, a voćnih sokova tek 271 hiljadu maraka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...