NJEMAČKA OVO DUGO IŠČEKUJE: Datum nastavka Bundeslige iznenada promijenjen, evo kada će se sve nastaviti…

Njemačka Bundesliga prekinuta je od 13. marta i zvanični podatak kaže da će prekid trajati do 30. aprila

  • Sport

  • 15. Apr. 2020  

  • 0

Govori se o tome kako će već prvog vikenda u maju bundesligaši ponovo na teren, ali konačna odluka o tome bit će donesena narednog četvrtka.

Prvobitno je dogovoreno kako će ovaj sastanak biti održan u petak. 36 klubova iz Bundeslige i „Zweite“ trebali su razgovarati putem video linka, ali sastanak je odgođen kako bi se klubovima dalo što više vremena da donesu odluke.

Izvršni odbor upravnog tijela UEFA-e također će u četvrtak održati svoj novi sasatanak kako bi se razgovaralo o aktuelnim temama.

Ako se Bundesliga vrati početkom maja, bit će to prva od jačih liga Evrope koja će to učiniti. Naravno, povratak bi bio uslovljen time da neće biti navijača na tribinama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...