TRANSFER BOMBA SEZONE: Na pomolu je spektakularna razmjena između Barcelone i Chelseaja, u igri su stotine miliona eura…

Barceloni je jedan od ciljeva u sljedećem prijelaznom roku riješiti se preskupog ofenzivca kojeg su poslali na posudbu

  • Sport

  • 15. Apr. 2020  

  • 0

Teško da će iko za brazilskog ofenzivca Philippea Coutinha platiti 120 miliona eura koliko je Barcelona platila Liverpoolu pa su Katalonci spremni i na razmjenu.

Jedan od igrača za kojeg su u Barceloni spremni mijenjati Coutinha je Chelseajev N`Golo Kante. Francuz je ključni igrač Chelseaja, i Zinedine Zidane želi ga dovesti u Real, ali Barcelona s Coutinhom ima asa u rukavu jer je Brazilac dugogodišnja Chelseajeva želja. 

Mundo Deportivo na današnjoj naslovnici tvrdi da je razmjena Kante-Coutinho realna opcija za sljedeći prijelazni rok jer je Francuz tip veznjaka kakvog će Barcelona tražiti ovog ljeta.

Coutinho ove sezone igra na posudbi u Bayernu. Nastupio je na 32 utakmice, zabio je devet golova uz osam asistencija, ali njemački prvak već je odlučio da neće otkupiti njegov ugovor od Barcelone. 

Kante je u Chelsea stigao prije četiri godine za 35 miliona eura iz Leicestera, a danas se njegova vrijednost procjenjuje na 80 miliona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...