SNIMAK BRUTALNOSTI SRBIJANSKE POLICIJE ŠOKIRAO REGION: Nakon hapšenja mladić ubačen je na zadnje sjediše i... (VIDEO)

Pomoćnik ministra i načelnik Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije Dragan Kujundžić izjavio je da će se detaljno ispitati postupanje policijskog službenika prema mladiću koji je uhapšen na Vračaru jer je prekršio mjeru zabrane kretanja.

  • Regija

  • 15. Apr. 2020  15. Apr. 2020

  • 0

"Povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a ne kome se vidi da policijski službenik zadaje više udaraca privedenom muškarcu, Sektor unutrašnjih kontrole preduzeće sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti i provjeriti postupanje pripadnika policije, a o svemu će biti obaviješteno i nadležno tužilaštvo", navodi se u saopštenju.

Na internetu se pojavio snimak na kome se vidi kako policajac šamara mladića koji sjedi na zadnjem sjedištu policijskog automobila, za koji se navodi da se odigrao danas na Vračaru.

(N1 / SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...