MATERAZZI OTVORIO DUŠU: S jednim čovjekom se nikad ne bih rukovao, a najviše mi je žao Adriana

Dok traje pauza u nogometu, sadašnji i bivši igrači samoizolaciju često koriste kako bi putem društvenih mreža razgovarali i prisjećali se zanimljivih trenutaka iz karijera.

  • Sport

  • 19. Apr. 2020  

  • 0

Marco Materazzi je tako na Instagramu uživo razgovarao sa Sebastianom Freyom i otkrio nekoliko zanimljivih detalja.

Prvak svijeta s Italijom te prvak Europe s Interom uvijek je važio kao čovjek bez dlake na jeziku. Takav je bio i tijekom ovog razgovora.

Čovjek kojeg je Zinedine Zidane udario glavom u prsa u finalu Svjetskog prvenstva 2006. otkrio je kako mu nikad nije sjeo Rafa Benitez.

''Ne volim kad nakon utakmice moram pružiti ruku protivniku. To je glupo. Hvala svakom tko mi nije želio dati ruku jer mu idem na živce. Zar nije bolje zadržati iskrenost i poštovanje? Stisnuti nekom ruku je u redu ako vam se taj dopada, ali zašto bi to trebalo biti obavezno? Zašto bih ja dao ruku Benitezu?'' kazao je Materazzi o treneru koji je u Inter stigao nakon obožavanog Mourinha. Na klupi Intera Španjolac je trajao samo šest mjeseci.

"Jose je bio fenomenalan, znao je održati pravu razinu napetosti. Na poluvremenu finala Lige prvaka protiv Bayerna rekao nam je: 'Predobro igramo, moramo biti lošiji. Fantastičan je.''

Materazzi je pričao i o brazilskom Ronaldu.

''Ronaldo se želio vratiti u Inter. Znam to. Nije želio otići ni 2002. U svlačionici sam kleknuo pred njega i zamolio ga da ostane, ali on mi je na to odgovorio: 'Ili ja ili Hektor Cuper.' Tada sam shvatio da je gotovo."

Na kraju je s tugom u glasu komentirao tužnu sudbinu Adriana, Brazilca koji je trebao biti najbolji na svijetu, ali čiji se život raspao zbog alkohola.

"Nevjerojatan potencijal je potrošen. Bio je jedan od najjačih i najboljih igrača na svijetu. Šteta što mu se to dogodilo. Morao je napraviti puno, puno više.''

(Index.hr/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...