TURISTIČKA ATRAKCIJA: U doba pandemije koronavirusa, na Vrelu Bosne uživa mali broj Sarajlija

Vrelo Bosne je poznata turistička atrakcija, i za strane turiste i za domaće posjetioce koji žele uživati u prirodi.

  • Društvo

  • 21. Apr. 2020  

  • 0

Jedinstvena prirodna atrakcija Vrelo Bosne mami posjetioce tokom cijele godine, a ljepotom posebno oduševljava u proljeće kada se budi priroda, prenosi Anadoly Agency.

Vrelo Bosne je poznata turistička atrakcija, i za strane turiste i za domaće posjetioce koji žele uživati u prirodi. Sastoji se od više malih otočića povezanih mostovima preko brojnih manjih potoka. Glavna atrakcija su labudovi koji plivaju i uživaju u bistroj zelenoj vodi.

Manji broj Sarajlija dane, kada su na snazi mjere povodom širenja novog koronavirusa, koriste za šetnju u ovom parku prirode.

Sa maskama na licu šetaju, ali i voze bicikl u oazi mira nadomak glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...